Tämän vuoden tavoitteet

 

Kirjoitinkin aikaisemmin kuinka hurahdan eri liikuntamuotoihin ja että on tullut kokeiltua vuosien varrella aika montaa eri tyyppistä harrastusta. Tästä syystä olen tehnyt itselleni lupauksen, että vuoden ajan yritän pitäytyä vain juoksussa, uinnissa ja salitreenissä. No, nyt kun alkuvuodesta ilmestyy joka paikassa liikuntavinkkejä, ruokavalio-ohjeita ja motivaatiopläjäyksiä terveellisempään elämään, niin minäkin ajattelin, että jos kuitenkin taas kehittäisin jotain tavoitetta omaan treenaamiseen…ja kävisin edes silloin tällöin kokeilemassa jotain uutta tai jo aikaisemmin kokeiltua liikuntamuotoa. Näillä keinoilla saisin varmasti pidettyä treenimotivaation yllä.

 

Tavoitteeksi tälle vuodelle tuli sitten asetettua keväälle perinteinen puolimaraton (21,1km), heinäkuussa Nuts Ylläs-Pallas polkujuoksua (37km) ja jos vain parin löydän, niin pari swimrun- kisaa olisi myös mukava päästä repäisemään. Saas nähdä mitä muuta tulee vielä keksittyä mutta nämä nyt ainakin tuli merkattua ihan treenikalenteriin asti.

Näiden lisäksi lupasin itselleni, että kävisin joka kuukausi kokeilemassa edes yhden päivän verran jotain eri tyyppistä liikuntamuotoa kuin mitä normaalisti tulee tehtyä.

 

Tämän kuukauden lajikokeilu koostui sitten laskettelusta. Ja tänä viikonloppuna sitä tulikin tehtyä ihan aamupäivästä iltaseen asti. Hiki tuli ja samalla tuli myös jalkatreeni tehtyä, sillä ihan tavallisen laskettelun lisäksi välillä piti kavuta mäkeä ylös auttamaan kaatunutta 6-vuotiasta, hinata häntä omien sauvojen päässä kun hänen voimat oli loppu ja kökkiä hississä hieman kyykyssä ettei polvitaipeessa oleva ankkurihissi vetäise vain jalkoja alta kun pienin herra innostui menemään isoihin mäkiin. Jo kotiinpäin ajellessa tulin mielessäni kiitelleeksi automaattivaihteista autoani, reidet kun olivat hiukan ylirasittuneessa tilassa päivän jumppailun jäljiltä.

 

 


 

Minkälaisia treenitavoitteita teillä on? Tai mitä lajikokeiluita on tullut tehtyä? Laita kommentteihin vinkkiä niin katsotaan saanko lisättyä uusia asioita treenikalenteriin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sähköt, tellit, yellit, verot, korot ja korkojen korot

Kerro, kerro kuvastin ken on kaikkein hyvinvoivin

Miksi valita henkilökohtainen valmentaja?